LockerZ : Cu ce se mănâncă?

Da acest fenomen i-a amploare în ultimul timp, mai bine zis, site-ul dat. La început lumea credea că e un alt site de amăgeli, însă treptat s-a risipit această îndoială când s-a aflat că este în proprietatea autorului Facebook.com, cel mai bogat om care și-a făcut averea singur.

La prima impresie LockerZ este relativ simplu: Pentru logare zilnică, răspuns la întrebări, prieteni invitați primești o cantitate de PointZ (sau ptz). Odată în lună are loc redeem-ul, unde poți cumpăra diferite obiecte cu punctele obținute.

Dar… totuși lumea se miră, cum de ipod costă 2600 puncte, care, dacă îți dai silința, le faci în mai puțin de o lună. Impresia asta că autorul o să vă dea pe degeaba , atrage o grămada lume care nu înțelege că  5 min de răspuns la întrebări nu echivalează cu 200$ 🙂

Din altă parte, se organizează regulat redeem-urile și se pun la vânzare la prețul reclamat… atunci care e șmecheria?

Simplu: La redeem se pun cantități limitate de produse și dacă facem niște calcule simple iese că la un ipod revin peste 50 de doritori cu 2600 de puncte…exemplu a fost dat pentru un produs mediu… dacă vrei xbox va trebui să fii mai rapid decât alți 500 doritori cu 6000 ptz  ș.a.m.d.

A fost creat un sistem ca în Fosta Uniune Sovietică, în care lumea avea mulți bani, dar nu aveau ce cumpăra de banii ceea sau trebuia să stea în rând câteva luni. Aici nu poți sta în rând așa că trebuie să te lupți cu dinții ca să tragi ceva.

Dacă desenăm o schemă ajungem la concluzia că aduni puncte pentru a avea posibilitatea de a participa la o loterie în care premiile principale sunt ipod, ipad, scuter, xbox etc… și dacă raportăm la situația reală, găsind un serviciu remunerat ai șansa de 20% să cumperi iphone în prima lună (totuși el costă scump și trebuie să aduni bani),pe locherz cam tot atâta. În a doua lună deja șansa e 40%, pe lockerz tot 20 rămâne și dacă continuăm tot așa păi în a 5-a lună precis cumperi ceva, dar pe lockerz deja cumo să-ți mergă…

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: