Google ^_^ {Part 2}

În postul anterior am descris două din opţiunile care ne oferă google şi care ne pot uşura lucru de zi cu zi. Opţiuni sunt multe însă în continuare le voi descrie pe cele mai utile:

1.Gmail – poşta oferită de google. Se spune că cunoştinţele omului în domeniul calculatorului se poate de apreciat după poştă. Dacă ai o poştă de tipul nume @domeniultău.com înseamnă că eşti foarte iniţiat în domeniu. Dacă ai o poştă de tipul numele @gmail.com înseamnă că înainte de a suna la suport vei încerca să restartezi modemul 🙂  Poştele de tipul nume@aol.com sau nume@mail.md o să-ţi aducă faimă rea 😀

Google îţi oferă 7.7 Gb de spaţiu care poate fi mărit, contra plată desigur, până la 12 TB (12288 GB) 😀 de asemenea sunt disponibile o grămada de alte opţiuni, însă cea mai importantă: stabilitatea. Niciodată nu am avut probleme cu deschidere, expedierea şi primirea mesajelor. Mulţi folosesc poşte mail.ru însă ele au dezavantajul de a primi greu email-urile de la alte cutii poştale, iar viteza este esenţială, mai ales atunci când un partener te sună să te anunţe că ţi-a trimis un document pe poştă iar la deschidere observi cî încă nu a ajuns.

Următorul serviciu oferit de google poate fi accesat direct din poşta Dvs Gmail, înc colţul stânga sus, apăsând pe Documents:

2. Google Docs –

După cum am observat în video, Google oferă o soluţie online pentru crearea, editarea şi salvarea documentelor. Cel mai interesant e faptul că la unu şi acelaşi document pot lucra mai multe persoane, astfel dispare necesitatea de procesare suplimentară. La moment se oferă puţine opţiuni pentru editare, la acest capitor nu se paote spune de o concurenţă cu Microsoft Office sau Open Office însă pe viitor ne aşteptă la un redactor avansat.

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: